Living

accessibility.listing.screenReader.filterbar

1.147 art.

1.147 art.

Canapea Knut

Modern Living
în loc de 5.499,‒ RON
3.899,‒ RON
Canapea Knut - gri, Konventionell, lemn/textil (213/100/94cm) - Modern LivingCanapea Knut - gri, Konventionell, lemn/textil (213/100/94cm) - Modern Living
29% reducere
Mai multe mărimiDisponibil în mai multe dimensiuni
în loc de 6.999,‒ RON
5.599,‒ RON
Canapea modulară Monk - galben, Konventionell, textil (271-222/80-101/113cm) - Modern LivingCanapea modulară Monk - galben, Konventionell, textil (271-222/80-101/113cm) - Modern Living
20% reducere
60 din 1147 articole afișate

Mobilierul potrivit pentru fiecare zonă de living, cu stil

Există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cumperi mobilier

Felul în care ne mobilăm locuința ne însoțește tot anul, este ceea ce ne face să ne simțim mereu acasă. Faptul că mobilăm sau redecorăm este o activitate relativ rară. Multe întrebări ni le punem atunci când în sfârșit vine momentul. Până la urmă, ne dorim acești „colegi de cameră”, în trend, pe termen lung, de care să ne putem bucura mulți ani de acum înainte. Pe de-o parte, considerații precum dimensiunile potrivite, sau funcțiile utile determină achiziția de mobilier. Pe de altă parte, stilul și preferințele personale joacă, de asemenea, un rol esențial și nu trebuie neglijate atunci când vine vorba de lucrurile pe care le vezi în fiecare zi.
Indiferent care stil îl preferi, modern, clasic, rustic, la mömax te vei putea inspira și vei putea achiziționa, nu doar mobilierul potrivit, ci și bunăstarea de care ai nevoie.
 

mömax îți oferă multe avantaje:

  • mobilier în trend, cu prețuri accesibile
  • o gamă variată de mobilier și decorațiuni pentru locuință
  • multe stiluri de mobilier pentru living, dormitor, sufragerie, bucătărie, camera copiilor și chiar terasă
  • noi inspirații pentru fiecare sezon
  • experți care oferă sfaturi competente
  • cumperi simplu și comod, din magazin sau online, prin Click&Collect

Mobilier modern pentru locuința ta

Cea mai importantă întrebare atunci când cumperi mobilier este: Cât spațiu am disponibil? Așadar, măsoară cu precizie și fă-ți un plan al încăperii. Ține cont de toate aspectele atunci când vrei să cumperi mobilier, mai ales pentru spațiile mici. Poți lipi contururile unei benzi adezive pe podea, astfel încât să poți estima măsurătorile reale. Poți ține cont de faptul că arată mult mai armonios dacă mobilierul nu este foarte aproape unul de altul și nu este înghesuit. Atenție! Înălțimea camerei sau lungimea pervazelor trebuie luate mereu în considerare! Pe lângă dimensiunile în sine, depinde și de cât de masive par în realitate piesele individuale de mobilier. Practic, picioarele subțiri, o piesă încastrată, sau culoarea albă vor da senzația mereu de aerisit. Partea de amenajare poate fi una mai ușoară, în schimb cea de apreciere a proporțiilor poate fi una mai grea.

Beneficiază de cele mai profesioniste sfaturi

Oferta este una foarte variată, așadar, ai nevoie de ajutor pentru a lua o decizie? Experții mömax în consiliere pentru amenajarea locuinței te așteaptă cu nerăbdare să te sfătuiască și să te ajute în dorința de a achiziționa cel mai potrivit mobilier. Nu contează dacă plănuiești o bucătărie utilată, te îndrepți spre mobilierul de living sau vrei să afli mai multe detalii despre avantajele unui mobilier din lemn masiv, angajații noștri sunt mereu dornici să te ajute și să-ți dezvăluie din experiența și viziunea lor de specialitate!

Cele 7 sfaturi pentru cumpărarea mobilei

Chiar dacă instinctul tău joacă un rol important atunci când te decizi să cumperi mobilier nou, ar trebui să te gândești și să îți pregătești bine viitoarea achiziție, pentru termen lung.
Iată, așadar, un scurt rezumat al celor mai importante sfaturi și întrebări despre achiziționarea mobilierului:

      1.  Ce se potrivește cerințelor tale și situației tale de viață?

Mobilierul trebuie să fie sigur pentru membrii familiei, incluzând animalele de companie. Este oare o achiziție pe termen lung sau este doar o mișcare iminentă? Ești preocupat de funcționalități, cum ar fi cele pentru mobilierul pentru birou, sau te bazezi doar pe instinctul și viziunea din cadrul deciziei tale?

      2.  Potrivește culoarea mobilierului cu mediul înconjurător.

Starea ta și a celor din jurul tău depinde de poziționarea și alegerea mobilierului, precum și de efectul vizual pe care îl produci. De exemplu, culorile reci ale mobilierului de dormitor te ajută să ai un somn mai odihnitor și un sentiment de liniște.

      3.  Ține cont și de calitatea materialelor!

Cât de robust, durabil și ușor de întreținut ar trebui să fie materialul din care este confecționată mobila? Există cerințe speciale în ceea ce privește rezistența la umiditate pentru mobilierul de baie? Apreciezi mobilierul din lemn masiv sau îți este suficient un PAL sau MDF?

      4.  Acordă întotdeauna atenție calității!

Mobilierul cu o calitate superioară este în general caracterizat și printr-o manoperă atentă la detalii, margini, contururi, cusături, lipire etc. Poți afla de asemenea și despre rezistența și calitatea achizițiilor.

      5.   Definește-ți nevoile!

Nu te gândi doar la soluții clasice, precum dulapuri sau comode. Multe dintre piesele de mobilier, precum: colțare, canapele sau paturi au compartimente ascunse, integrate. Mobilierul mutifuncțional este soluția ideală, mai ales pentru încăperile mici.

      6.   Dacă trebuie să economisești spațiu, vezi ce alternative ai!

De exemplu, atunci când amenajezi zona de luat masa, băncile ocupă mai puțin spațiu decât fotoliile, pentru același număr de locuri, însă, dacă nu ești constrâns, acestea din urmă pot da o notă mai elegantă încăperii tale. În sufragerie se pune întrebarea: Insiști pe o măsuță de cafea sau o masă laterală compactă, care să îți fie utilă?

      7.   Cel mai bine ar fi să vizualizezi mobila în magazin.

Pe cât de practic și comod este să comanzi mobila online, este totuși recomandat să îți faci o impresie directă asupra calității materialului și a culorii, mai ales pentru achizițiile mari și pentru mobilierul tapițat. Poți testa comoditatea acestora, stând întins sau în șezut, de asemenea poți verifica dacă ajungi cu ușurință la rafturile de sus din dressing.
 

Cumpără mobilă ieftină, pe site, online sau prin Click&Collect!

La mömax vei găsi mobilier la prețuri accesibile pentru toate buzunarele și pentru fiecare stil de viață, de la mobilierul clasic din lemn, până la elementele moderne, indispensabile fiecărui sezon. Poți să îți cumperi mobilierul și decorațiunile preferate direct din magazin, sau poți comanda online, cu livrare direct la tine acasă, ori poți folosi serviciul nostru de Click&Collect!
Să cumperi mobilă și decorațiuni de la mömax e atât de ușor!