Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere

Serviciile noastre

Serviciile noastre

service-montage Montaj & livrare
service-montage

Montaj & livrare

Dacă nu vrei să îţi baţi capul cu montajul mobilierului proaspăt achiziţionat, te poţi lăsa pe mâna experţilor noştri: poţi profita de serviciul nostru de montaj, sau chiar livrare şi montaj, la preţuri avantajoase.
service-ausmessservice Serviciul de măsurare
service-ausmessservice

Serviciul de măsurare

Este important ca bucătăria comandată să încapă perfect în spaţiul desemnat. Trebuiesc luate în calcul racordările, unghiurile pereţilor, pragurile şi eventualele neregularităţi. Nu este o problemă pentru experţii noştri, care îţi vor măsura încăperea în detaliu pentru a nu scăpa din vedere nici un aspect. Astfel, nimic nu mai stă în calea realizării bucătăriei viselor tale!
service-beratung Consultanţă
service-beratung

Consultanţă

Ai întrebări legate de articolele sau de serviciile noastre? Serviciul Clienţi îţi sta la dispoziţie cu răspunsuri prompte! .
Consultanţă
service_bezahlungsmöglichkeiten Modalităţi de plată
service_bezahlungsmöglichkeiten

Modalităţi de plată

Poţi plăti cash sau cu cardul în magazinele noastre. Mobilierul va fi livrat în momentul în care plata a fost efectuată în totalitatea sumei datorate.
bonuscard-deliveryservice Livrare
bonuscard-deliveryservice

Livrare

Livrare acasă sau ridicare personală? Poţi alege: în cazul achiziţionării de mobilă poţi ridica chiar tu marfa cumpărată, sau poţi beneficia de serviciul nostru de livrare. Mai există şi opţiunea de a închiria o dubiţă, dacă vei considera că maşina ta este prea mică.
bonuscard-newsletter Newsletter
bonuscard-newsletter

Newsletter

Promoţii curente, cele mai noi trenduri şi oferte exclusive. Prin newsletter-ul mömax vei fi mereu la current cu cele mai noi informaţii.
abonare