Colţare şi canapele

accessibility.listing.screenReader.filterbar

284 art.

284 art.
60 din 284 articole afișate

Canapeaua ar trebui să ne ofere confort, astfel încât să ne putem așeza pentru a citi sau viziona un film. Chiar și atunci când dormim, canapeaua ar trebui să ne ofere un somn odihnitor și să aibă suficient spațiu pentru a ne întinde. În funcție de preferințe și necesități, canapeaua trebuie să fie aleasă în funcție de materialul dorit, cum ar fi piele sau material textil. Este important ca materialul să fie durabil și ușor de întreținut. În plus, culorile și modelele pot fi alese pentru a se potrivi cu stilul și decorul camerei în care se află canapeaua.

La mömax, sunt disponibile multe modele și opțiuni de canapele, astfel încât fiecare persoană să își poată găsi canapeaua perfectă pentru nevoile și preferințele sale.
 

Canapele și colțare

Nu toate canapelele sunt la fel!

Există o varietate mare de canapele disponibile pe piață, cu modele, dimensiuni, materiale și stiluri diferite.

Îți vom oferi un mic ajutor pentru luarea deciziilor, astfel încât noua ta canapea să se potrivească perfect cu tine. Regula generală pentru apartamente mici: cât e necesar, dar cât mai mică. În apartamentele mari: cât mai confortabil.

 
  • Multe stiluri, țesături pe care le poți combina și individual
  • De la ieftin la elegant
  • De la colțarul vintage la canapeaua din piele
  • Materiale excelente: microfibră, țesătură, piele sintetică sau naturală
  • Funcții practice de pat
Sari paragraful
Canapele și colțare clasice 2-3 locuri

Canapelele cu două sau trei locuri se bazează în întregime pe spațiul disponibil în apartamentul tău. Le poți personaliza după bunul plac prin combinații de culori, adâncime, huse schimbabile și cotiere suplimentare. Datorită acestor opțiuni de personalizare, canapeaua ta cu două sau trei locuri devine locul tău preferat. Poți să te întinzi pe ea în timpul liber, să te relaxezi cu o carte sau să petreci timp cu familia și prietenii. Indiferent de preferințele tale, aceste canapele clasice se pot transforma în spațiul perfect pentru a te simți acasă.
O insulă mare de relaxare

Canapelele mari oferă pur și simplu mai mult spațiu pentru relaxare. Aici nu numai că te poți întinde confortabil cu partenerul tău, ci poți avea și o seară reușită de film cu întreaga familie. Pe lângă confortul canapelei, dimensiunile mari ale colțarelor sunt foarte apreciate.
 
Canapea extensibilă pentru oaspeți

O canapea extensibilă îți oferă flexibilitate în amenajarea casei tale și îți permite să oferi un loc de odihnă confortabil pentru oaspeții tăi. Există două tipuri de canapele extensibile: 1. pentru utilizare ocazională iar 2. pentru utilizare permanentă. Acestea din urmă vin chiar și cu spațiu de depozitare, toate fiind ușor de manevrat și cu adevărat practice chiar și pentru utilizatorii ocazionali.