Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere

IMPRESSUM/CONDIŢII DE UTILIZARE

Proprietar si producator media:MOEMAX.RO. S.R.L.
Calea Aradului Nr.123
RO-300644, Timisoara
Jud.Timis
Romania

Tel: +40 0256 254 600
Email: info@moemax.ro
Internet: www.moemax.ro

ORC Timis: J35/3405/21.12.2016
Cod de inregistrare fiscala: RO 36860294
IBAN : RO86RZBR0000060019161389
Banca : Raiffeisen Bank Romania

Aceasta pagina de internet slujeste exclusiv pentru vanzarea si promovarea de mobile si accesorii pentru locuit.

Utilizarea acestei pagini de internet se face in conditiile stabilite aici.

Utilizatorii acestei pagini de internet declara ca sunt de acord cu aceste conditii si ca accepta Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre MOEMAX.RO, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de MOEMAX.RO ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI ca MOEMAX.RO. nu isi asuma in nici un caz raspunderea pentru utilizarea acesteia.

Toate fisierile cu imagini, texte sau audio si toate animatiile sau videourile (enumerare exemplificativa) etc, precum si intregul continut si structura paginii de internet, sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuala. Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de proprietate intelectuala.

Utilizatorii paginii de internet se declara de acord ca toate opiniile, parerile, recenziile, comentariile, imaginile pe care le incarca pe aceasta pagina de internet sa fie publicate pe aceasta si renunta automat la drepturile de autor si la orice pretentie de remunerare pentru astfel de publicari.

Informatiile publicate pe aceasta pagina de internet sunt informatii de interes general despre MOEMAX.RO., produsele comercializate de aceasta cat si alte informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori.

Utilizatorii se oblige sa acceseze sis a utilizeze aceasta pagina de internet in scopurile si prin mijloacele care sa nu constituie a utilizare abuziva (utilizarea intrun mod contrar precticii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice mod care poate produce prejudicii MOEMAX.RO.).

Toate preturile indicate sunt preturi brute (TVA inclus), eventualele costuri de transport nu sunt incluse decat in masura in care acest lucru este mentionat in mod expres.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, MOEMAX.RO, isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/prin email in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu a fost livrat inca.

MOEMAX.RO.isi rezerva dreptul de a refuza livrarea sau service-ul pentru anumite persoane, daca pentru aceasta exista motive temeinice.

Pentru activitatii ilegale sau informatii prin referinte electronice, care conduc de pe aceasta pagina la alte oferte ale World Wide Web, precum si pentru informatii, care sunt furnizate de persoane in forumurile noastre cu ocazia schimbului de contacte, excludem in mod expres orice forma de raspundere. MOEMAX.RO. poate fi trasa la raspundere doar in cazul in care a avut cunostiinte effective de acestea si nu a acționat imediat pentru a elimina informațiile sau pentru a bloca accesul la acestea. Conținutul discriminatoriu, ofensator, moral sau ilegal poate fi eliminat de catre administratorul web, daca este clar identificabil ca atare.

Pentru alte intrebari referitoare la conditiile de afaceri va rugam sa ne contactati pe adresa info@moemax.ro in masura in care raspunsul la intrebarile dvs.nu este lamurit in cadrul Conditiilor generale de afaceri ale MOEMAX.RO.

Caracteristicile produselor prezentate pe pagina de internet sunt preluate/puse la dispozitie de producatori si/furnizori, MOEMAX.RO. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Imaginile sunt prezentate pe pagina de internet cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.

MOEMAX.RO. nu isi asuma nicio raspundere pentru conținutul defectuos sau erorile de transmisie. Numai pentru efortul nostru de a pastra aceste defecte cat mai mici posibil, putem garanta!

MOEMAX.RO. nu raspunde pentru prejudicii cauzate ca urmare a nefunctionarii paginii de internet precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor linku-ri publicate pe pagina de internet.Copyright © de la 01.03.2018 Toate drepturile rezervate

Conceptie & Design:
Lisa + Giorgio
Conceptie tehnica & transpunere:
Netconomy
Platforma eCommerce:
Hybris
Configurari de sistem recomandate:
Versiuni actuale ale: Google Chrome, Firefox, Safari si Microsoft Edge
Javascript: activat
Optional (pentru videos): Flash Player 10