Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere

UNIT - Design & funcționalitate îmbinate perfect

Dacă sunteți de mult în căutarea dulapului perfect, acum vă puteți îndeplini perfect și rapid toate dorințele legate de spațiul de depozitare ideal. Îmbinați practicul cu esteticul: sistemul de depozitare UNIT se pliază perfect nevoilor dumneavoastră.

Alegeți în 3 pași simpli corpul, ușile, mânerele și accesoriile interioare.

Perfecțiune individuală în creerea dulapului mult-visat, pe scurt: UNIT!

teaser_pasi_unit
unic, ca mine & ca tine

Pasul 1: Alegeți corpul

Un mare avantaj al acestor dulapuri practice o reprezintă funcționalitatea lor: corpurile pot fi completate și extinse după necesitate. Extra-înalt sau super-lat? CU UNIT nici o dimensiune nu reprezintă o problemă. Vă stau la dispoziție toate elementele necesare dressingului: de la rafturi la bare pentru umerașe & co. 

Bonus: elementele pe colț sunt dotate din start cu accesorii interioare, mai rămâne doar ca dumneavoastră să alegeți ușile potrivite pentru dulapul perfect!

teaser_korpus_unit

Bye bye chaos

Pasul 2: Alegeți ușile

Ordinea este temelia tuturor lucrurilor bune - dar dacă musafirii vă bat la ușă și dumneavoastră nu ați apucat încă să faceți ordine, ce loc mai bun să ascundeți haosul decât în spatele ușilor închise: ale dulapului! Alegeți-le după stilul dumneavoastră preferat: stejar rustic, alb modern sau oglindă practică.

Atenție: nu uitați nici de mânere și balamale! Mânerele sunt incluse doar pentru fronturile oglindă sau la ușa în stil rustic.

gif_unit

teaser_culori_unit
Păstrați ordinea fără bătăi de cap

Pasul 3: Alegeți accesoriile interioare

Indiferent dacă este vorba despre îmbrăcăminte, pantofi, sau accesorii: cu Unit fiecare piesă de îmbrăcăminte, fiecare pereche de pantofi și fiecare geantă își găsește locul potrivit. Rafturile detașabile, sertarele, barele pentru umerașe, suporturile pentru pantaloni și pantofi, suporturile pentru cravate și coșurile de rufe se integrează deosebit de ușor în spațiul alocat. Astfel, puteți să vă proiectați noul dulap ultramodern în mod individual și conform nevoilor și dorințelor dumneavoastră, într-un mod care să se potrivească perfect cu designul dormitorului dumneavoastră!

teaser_innen_unit

teaser_unit_bilder2
teaser_unit_bild1

Alege acum elementele dulapului tău