Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere

Silent Night

Accentele aurii sunt definitorii pentru tema „Silent Night”, alături de un albastru întunecos ca și noaptea, care se regăsește în articole de mobilier, perinițe și pături. Această combinație creează un stil elegant, festiv, care se pretează perfect sărbătorilor de iarnă.

 

Vă prezentăm o schemă de culori cu tendințe mistice, care se joacă cu nuanțele cerului de iarnă și accente aurii. La mömax găsești elemente de mobilier și decorațiunile potrivite pentru a te putea pregăti ușor pentru cea mai frumoasă perioadă a anului!


hotspot-4477004
SĂRBĂTORI CU UN PLUS DE CONFORT

Camera de zi

Camera de zi sau livingul este mai mereu sufletul locuințelor noastre, fiind locul în care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea este cu atât mai important ca de Crăciun această încăpere să fie adecvat decorată. Cu ajutorul combinației puternice între elemente deschise și închise la culoare,  tema „Silent Night” se poate integra ușor în orice locuință. Adăugați confort cu perne potrivite și o pătură pufoasă. Lumânările aurii și luminițele discrete conferă camerei atmosfera perfectă de sărbătoare.  

Teaser_1118_silentwohnen


hotspot-4477500
SOMN LIN ȘI NOPȚI LINIȘTITE

Dormitor

Dormitorul este adesea neglijat când vine vorba de decorațiuni pentru Crăciun. Aici putem da frâu liber creativității. Cu o lenjerie de pat festivă, perinițe și o pătură asortate putem aduce foarte ușor atmosfera festivă și în dormitor. Albastrul închis, cu efectul său liniștitor, se potrivește perfect și ajută la inducerea unui somn adânc și odihnitor.

Teaser_1118_silentschlafen


CINĂ FESTIVĂ ÎN CULORILE NOPȚII

Sufragerie

Crăciunul este sărbătoarea preferată a gurmanzilor, mesele de Crăciun fiind ocazia perfectă pentru reunirea familiei și pentru degustarea bucatelor care mai de care gustoase. Iar de pe lângă mâncarea gătită perfect nu pot lipsi elementele unei mese aranjate de sărbătoare: lumânări, steluțe, tacâmuri aurii, servicii de masă elegante și fețe de masă asortate.  

hotspot-4477081
Grid1_1118_silentEssen
Grid2_1118_silentEssen
Grid3_1118_SilentEssen


Teaser_1118_silentPapeterie
UN CADOU ÎMPACHETAT DRĂGUȚ ADUCE BUCURIE DUBLĂ

Hârtie de împachetat

Fiecare cadou împachetat cu grijă aduce și mai multă bucurie! O hârtie de împachetat drăguță cu motive de Crăciun poate face minuni în acest caz. Adăugați și o fundă sau o panglică asortată et voilá! Aveți cadoul perfect pentru persoana dragă. Îndrăzniți să dați frâu liber creativității și să împachetați cadourile în hârtie de împachetat deosebită, în stilul Silent Night. Reușită garantată!


STRĂLUCIRE CU ACCENTE AURII

Bradul de Crăciun

Ce ar fi Crăciunul fără un brad decorat luxos? Dacă v-ați hotărât deja asupra unui stil, puteți să îl aplicați și la împodobirea bradului. Cu „Silent Night” bradul dumneavoastră va străluci în accente aurii și albastru elegant. Globurile cu forme moderne și steluțele sunt mereu o alegere potrivită pentru ca strălucirea bradului dumneavoastră să atragă complimentele musafirilor. 

Grid1_1118_SilentBaum
Grid3_1118_silentBaum
Grid2_1118_SilentBaum