Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Filiale

Serviciile noastre

Serviciile noastre

Montaj & livrare

Montaj & livrare

Dacă nu vrei să îţi baţi capul cu montajul mobilierului proaspăt achiziţionat, te poţi lăsa pe mâna experţilor noştri: poţi profita de serviciul nostru de montaj, sau chiar livrare şi montaj, la preţuri avantajoase.
Serviciul de măsurare

Serviciul de măsurare

Este important ca bucătăria comandată să încapă perfect în spaţiul desemnat. Trebuiesc luate în calcul racordările, unghiurile pereţilor, pragurile şi eventualele neregularităţi. Nu este o problemă pentru experţii noştri, care îţi vor măsura încăperea în detaliu pentru a nu scăpa din vedere nici un aspect. Astfel, nimic nu mai stă în calea realizării bucătăriei viselor tale!
Consultanţă

Consultanţă

Ai întrebări legate de articolele sau de serviciile noastre? Serviciul Clienţi îţi sta la dispoziţie cu răspunsuri prompte! .
Consultanţă
Modalităţi de plată

Modalităţi de plată

Poţi plăti cash sau cu cardul în magazinele noastre. Mobilierul va fi livrat în momentul în care plata a fost efectuată în totalitatea sumei datorate.
Livrare

Livrare

Livrare acasă sau ridicare personală? Poţi alege: în cazul achiziţionării de mobilă poţi ridica chiar tu marfa cumpărată, sau poţi beneficia de serviciul nostru de livrare. Mai există şi opţiunea de a închiria o dubiţă, dacă vei considera că maşina ta este prea mică.
Newsletter

Newsletter

Promoţii curente, cele mai noi trenduri şi oferte exclusive. Prin newsletter-ul mömax vei fi mereu la current cu cele mai noi informaţii.
abonare