Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere

Season of White

Ninge, ninge, ninge, încetișor... Delicat ca un fulg de zăpadă se așează acest trend de Crăciun peste locuința dumneavoastră. Albul strălucitor și argintiul elegant aduc împreună cu blănuri luxoase și pături pufoase magia sărbătorilor de iarnă în case!

Cine spune că lunile de iarnă trebuiesc să fie mereu doar reci și gri? Înarmați-vă împotriva gerului cu lumânări şi pături şi transformaţi-vă locuinţa într-o oază de relaxare. Descoperiţi acum sugestiile noastre pentru decoraţiuni în stilul Season of White care amintesc de tărâmuri înzăpezite. Induceţi astfel sentimentul de iarnă în casa dumneavoastră fără a tremura de frig!


hotspot-4476613
UN CRĂCIUN ALB – CHIAR DACĂ ZĂPADA RĂMÂNE DEOPARTE

Un living mai prietenos

Fie că îl folosim pentru citit, privit la televizor, sau pur şi simplu pentru relaxare şi răsfăţ – livingul este sufletul oricărei locuinţe. Crăciunul este ocazia potrivită pentru împrospătarea acestui suflet, astfel încât avem câteva sugestii pentru îmbrăcarea lui în straiele potrivite de sărbătoare. Vă punem la dispoziţie nenumărate articole de decoraţiuni, pături şi perne pufoase, care invită la seri relaxante şi momente de răsfăţ. Avem şi sugestii pentru sfeşnice luxoase, care să aducă un plus de eleganţă în oaza dumneavoastră de relaxare. Adăugaţi şi câteva ghirlande de lumini iar atmosfera de Crăciun îşi va găsi negreşit drumul către căminul dumneavoastra!

teaser_blog_season


hotspot-4476573
SEZONUL BUCATELOR GUSTOASE ŞI A BĂUTURILOR DELICIOASE...

Sufragerie

Poveşti noi, amintiri vechi, multe râsete, bucate gustoase şi băuturi delicioase – toate în jurul mesei aranjate elegant pentru sărbători. Suprindeţi-vă familia şi prietenii cu un aranjament stilat şi elegant – nu e complicat deloc şi nici nu aveţi nevoie de multe pentru a crea atmosfera potrivită. Lumânările asortate, farfuriile decorate, şi decoraţiunile tematice aduc cu siguranţă atmosfera de Crăciun şi în jurul meselor festive!

Teaser_1018_seasonEsszimmer


SEZONUL RĂSFĂŢULUI

Răsfăţ deplin împotriva frigului

Cu cât zilele devin mai scurte şi mai friguroase, cu atât mai potrivite sunt momentele de relaxare de seară, în care ne retragem cu o pătură pufoasă şi ne cuibărim în pat pentru a urmări serialul preferat. Pentru o cuibăreală reuşită în aceste seri am pregătit o selecţie de articole care să vă ajute să vă afundaţi în textile moi, catifelate şi călduroase. Iar aceste produse selectate pentru tema Season of White nu doar că vor spori confortul locuinţei dumneavoastră, ci vor aduce şi un plus de eleganţă şi stil acesteia!   

Teaser1_1018_seasonEsszimmer
Teaser2_1018_seasonSchlafen
Teaser3_1018_seasonSchlafen


teaser_1018_seasonwohnen
SEZONUL NUANŢELOR DE ARGINTIU, ALB ŞI GRI

Bradul de Crăciun

Ce ar fi sărbătorile fără un brad de Crăciun strălucitor?!? Steluţe, globuri, ghirlande luminoase, orice străluceşte sau vă place în mode deosebit – nu există limite, toate se potrivesc perfect şi aşteaptă să se întâlnească în brad. Nu există prea mult când vine vorba de împodobirea acestuia. Anul acesta aduceţi un plus de eleganţă bradului dumneavoastră cu decoraţiunile selectate în arginitiu şi alb şi savuraţi magia nopţilor de Crăciun în propria casă.


IDEI CREATIVE PENTRU AMBALAREA CADOURILOR

Hârtie de împachetat

Prima impresie contează! Tocmai de aceea este important să nu uităm de ambalajul potrivit pentru cadoul potrivit. Iar despachetarea unui cadou drăguţ aduce şi mai multă bucurie! Inspiraţi-vă din ideile noastre de împachetare şi încercaţi lucruri noi: fie că alegeţi o hârtie cu modele geometrice, cu steluţe strălucitoare, sau modele clasice de Crăciun – ambalate frumos, cadourile alese vor aduce şi mai multă bucurie familiei şi prietenilor dumneavoastră. Încercaţi acum!

Teaser1_1018_seasonverpacken
teaser2_1018_seasonverpacken
Teaser3_1018_seasonverpacken