Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere
imagine tema3.1

Scandi Winter

Magia sărbătorilor de iarnă este evidențiată prin combinația culorilor desăvârșite. Între blănuri pufoase și pături flaușate ne facem culcușul! 

Cine spune că lunile de iarnă sunt doar posomorâte și reci, nu a experimentat magia unei lumânări parfumate aprinse la momentul oportun! Uită de gerul afară și transformă-ți locuința într-o oază de relaxare. Descoperă acum tematica noastră Scandi Winter și adu magia în casa ta!

hotspot-4775628
imagine tema3.2
Splendoarea sărbătorilor...

Sufragerie

Sufrageria este încăperea care reunește familia în timpul sărbătorilor. Aici luăm masa, servim gustări, deserturi și acele mici delicii dintre mese! Astfel, decorațiunile fac legătura între estetic și gustos.

De Crăciun imaginația este esențială! Lumânări, globuri, farfurii festive - toate au voie deodată la masă, pentru a aduce spledoarea sărbătorilor pe mesele noastre. 

 

hotspot-4775053
imagine tema3.3
cuibăreală în miez de iarnă...

Living

Livingul, sau camera de zi, este locul în care ne petrecem iarna cel mai mult timp. Indiferent dacă la un film cu familia, sau la o seară cu prietenii, decorul potrivit ne aduce spiritul de sărbătoare.

Pernele decorative, păturile pufoase, lumânările, covoarele, toate contribuie la atmosfera caldă!  

 

hotspot-4775639
imagine tema3.4
E bine la căldurică...

Dormitor

Atunci când afară devine tot mai frig, este cazul să ne petrecem timpul la căldură. Moment potrivit pentru a ne relaxa cu băutură fierbinte și cartea preferată!

Pentru confortul perfect, blănurile stilate, păturile moi, lenjeriile pufoase, cu siguranță vor alunga idea de frig din casa ta și te vor face să te bucuri de această perioadă magică a anului! 

imagine tema3.5

Înpachetare cadouri & decorațiuni

Prima impresie contează! Tocmai de aceea este atât de important ambalajul unui cadou. Deschiderea unui cadou împachetat frumos aduce bucurie dublă! Inspirați-vă din gama noastră de articole pentru a găsi ambalajul potrivit cadoului perfect!

Oricare variantă o alegi, cadoul tău aduce cu siguranță efect asupra celor dragi! 

imagine tema3.6
imagine tema3.7
imagine tema3.8