Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere

Minimal Industrial

Stilul Minimal Industrial convinge prin simplitate și adaptabilitate, indiferent dacă este transpus în living, dormitor sau sufragerie. Elemente din oțel antichizat și componente din lemn netratat, combinate cu detalii remarcabile precum pereți semi-finisați, redau încăperilor un anume șarm industrial și aduc în fiecare cameră un confort deosebit cu impact impresionant. 

hotspot-4669498
pentru nopți odihnitoare

Dormitor

Șarmant și stilat: inspirați-vă din ideile noastre de amenajare a dormitorului în stilul Minimal Industrial! De exemplu, patul în stil rustic din gama Alabama este o atracție spectaculoasă și oferă în același timp un loc de dormit extra-confortabil.  La fel de atrăgător este și dulapul din stejar cu accente metalice. Descoperiți articolele propuse pentru acest stil pe care le puteți integra în propriul dormitor!

hotspot-4669183
Atmosferă de loft...

Living

Un loft în New York - desigur că poate fi un vis îndepărtat, dar în același timp, puteți să aduceți atmosfera de loft foarte simplu și în locuința dumneavoastră. Inspirate din aceste locuințe cu încăperi înalte și aerisite, gama noastră de articole atent selecționate vă ajută să transformați casa dumneavoastră într-un cămin primitor și confortabil, în stil minimalist industrial. 

hotspot-4669269
Poftă bună...

Sufagerie

Stilul industrial impresionează printr-o optică practică, dar în același timp foarte confortabilă. Lemnul închis la culoare și diferitele tipuri de metal sunt frapante în cadrul acestui stil. Dați un flair deosebit căminului dumneavoastră cu ajutorul corpurilor de iluminat extravagante și a accesoriilor decorative deosebite. 

Alle Minimal Industrial Produkte auf einen Blick