Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere
header_1019_joyful-christmas

Joyful Christmas

Ninge, ninge, ninge-ncetişor,
Cade, cade, câte-un fulguşor....

Suav ca un fulg de nea intră această tematică în locuința ta. Magia sărbătorilor de iarnă este scoasă la iveală prin combinația între alb strălucitor și albastru regal. Între blănuri pufoase și pături flaușate ne facem culcușul! 

 

 

 

Cine spune că lunile de iarnă sunt doar gri și reci, nu a experimentat magia unei lumânări parfumate aprinse la momentul oportun! Lasă gerul afară și transformă-ți locuința într-o oază de relaxare. Descoperă acum tematica noastră Joyful Christmas și inspiră-te pentru a aduce acea magie în casa ta!

hotspot-4775628
teaser_1019_joyful_esszimmer
Splendoarea sărbătorilor...

Sufragerie

Sufrageria este încăperea care reunește familia în timpul sărbătorilor. Aici luăm masa, servim gustări, deserturi  și acele mici ciuguleli dintre mese! Astfel, decorațiunile de pe masă joacă un rol foarte important în realizarea atmosferei festive de care să se bucure și mic și mare.

 

De Crăciun nu există „prea mult”! Lumânări, globuri, farfurii festive - toate au voie deodată la masă, pentru a aduce spledoarea sărbătorilor pe mesele noastre. 

 

hotspot-4775053
teaser_1019_joyful_wohnzimmer
cuibăreală în miez de iarnă...

Living

Livingul, sau camera de zi, este locul în care ne petrecem iarna cel mai mult timp. Indiferent dacă la un film romantic cu partenerul, sau la o seară de jocuri cu prietenii, decorul potrivit ne aduce starea de spirit de sărbătoare.

 

Pernele decorative, păturile pufoase, lumânările, covoarele, toate contribuie la atmosfera festivă!  

 

hotspot-4775639
teaser_1019_joyful_schlafzimmer
E bine la căldurică...

Dormitor

Atunci când afară devine tot mai frig, este cazul să ne petrecem mai mult timp cuibăriți la căldurică. Este momentul potrivit pentru a ne relaxa cu o ceașcă de ciocolată caldă și cartea preferată!

 

Pentru confortul perfect, am ales noi deja câteva articole care cu siguranță îți vor încălzi sufletul: blănurile sintetice stilate, păturile moi, lenjeriile de pat pufoase, și suporții pentru lumânări eleganți cu siguranță vor alunga și ultima idee de frig din casa ta și te vor face să te bucuri de această perioadă magică a anului! 

teaser_1019_joyful_deko

Înpachetare cadouri & decorațiuni

Prima impresie contează! Tocmai de aceea este atât de important ambalajul unui cadou. Deschiderea unui cadou împachetat frumos aduce bucurie dublă! Inspirați-vă din gama noastră de articole de papetărie pentru a găsi ambalajul perfect cadoului mult căutat!

 

Îți propunem: hârtie de împachetat cu modele geometrice, materiale naturale, sau, de ce nu, globuri pe post de etichetă - oricare variantă o alegi, cadoul tău vă produce cu siguranță un super efect asupra celor dragi! 

teaser_1019_joyful_deko_1
teaser_1019_joyful_deko_2
teaser_1019_joyful_deko_3