Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere

Hygge Christmas

Jovial şi călduros ne întâmpina tematica de Crăciun „Hygge Christmas”. Clasicul roșu convinge și de această dată, aducând cu sine bucuria zilelor de sărbătoare. Mobilier din lemn, tapițat, perne pufoase sau blănuri luxoase, toate contribuie la feeling-ul Hygge: lasă-ți locuința să vorbească de la sine!

 

 

 

Pentru a recrea acest stil și în locuința proprie, nu ai nevoie de multe. Ai nevoie doar de muuult roșu, punctat pe alocuri cu verde și alb  - combinația clasică pentru Crăciun! Adaugă accesorii cu buline sau dungi pentru o abordare ceva mai modernă a acestui stil. Descoperă acum „Hygge Christmas”!

hotspot-4771949
Pofta vine mâncând...

Sufragerie

Mesele de Crăciun, bucuria iernii! Momentul în care se adună prieteni, familie, mic și mare! Momentul cel mai prielnic pentru decorarea mesei. Poți aduce spiritul Crăciunului la masă cu ajutorul fețelor de masă, crenguțelor decorative și a lumânărilor. Iar pentru păstrarea adecvată a bunătăților de Crăciun ți-am pregătit doze și cutiuțe speciale cu motive festive. 

teaser_1019_hygge-christmas_esszimmer

hotspot-4771345
Tematica de Crăciun "Hygge Christmas"

Living

Centrul locuinței rămâne desigur livingul, astfel încât nu poate rămâne neîmpodobit! Iar elementul principal este desigur bradul, pentru care am pregătit globurile și decorațiunile cele mai drăguțe și trendy.

 

Completați cu pături flaușate, lumânări ambientale, covoare din blăniță artificială și chiar și cu un mic șemineu pentru a recrea acel look de sărbătoare scos parcă din filme! 

 

teaser_1019_hygge-christmas_wohnzimmer

hotspot-4772804
Siguranță și und stare de bine

Dormitor

Desigur că nici dormitorul nu ar trebui să fie neglijat în această perioadă. Îți sugerăm lenjerii de pat călduroase, cu modele de Crăciun, asortate cu pături flaușate și perne decorative, pentru a-ți transforma patul în locul din care vei ajunge cu zâmbetul pe buze în tărâmul viselor. 

 

Încearcă combinații de culori calde, de sezon: roșu, verde, alb și nu uita nici de lumânărele și decorațiuni în aceeași gamă de culori!

teaser_1019_hygge-christmas_schlafzimmer

teaser_1019_hygge-christmas_deko
Cadouri împachetate drăguț

Decorațiuni și cadouri

Prima impresie contează! Tocmai de aceea este atât de important ambalajul unui cadou. Deschiderea unui cadou împachetat frumos aduce bucurie dublă! Inspirați-vă din gama noastră de articole de papetărie pentru a găsi ambalajul perfect cadoului mult căutat!

 

Îți propunem: hârtie de împachetat cu modele geometrice, materiale naturale, sau, de ce nu, globuri în loc de etichete - oricare variantă o alegi, cadoul tău vă produce cu siguranță un super efect asupra celor dragi! 

teaser_1019_hygge-christmas_deko_1
teaser_1019_hygge-christmas_deko_2
teaser_1019_hygge-christmas_deko_4

Toate articolele