Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere

Honey Vibes

Pregătiți-vă pentru venirea toamnei cu ajutorul tematicii Honey Vibes. Vă propunem o gamă de culori puternice: galben-miere asortat cu marsala sau teracotta, pentru a cuprinde bogăția autumnală.

Materialele naturale regăsite în această tematică - bumbacul, lemnul sau răchita - invită la o atmosferă plăcută, relaxată, în ton cu ultimele raze puternice ale soarelui și cu bogăția câmpurilor aflate în așteptarea recoltei. 

hotspot-4671659
teaser_honey_schlafzimmer
Odihnă cu stil

Tărâmul viselor dulci ca mierea

Credeți că un dormitor în stilul Honey Vibes este prea îndrăzneț? Nicidecum! La mömax încurajăm combinațiile de culori puternice: de exemplu între un perete-accent marsala, covoare din sisal sau iută, elemente din lemn și accesorii galbene ca mierea, plasate țintit. Veți crea astfel un dormitor cald și primitor, în care visele dulci ca mierea nu se vor lăsa așteptate prea mult. Iar dimineața vă veți trezi încărcați de energie și plini de viață - exact ca și albinuțele harnice!

hotspot-4698157
Honey Vibes pentru toți

Tonuri calde pentru living

Livingul este locul de întâlnire al întregii familii, de aceea atmosfera acestei camere este deosebit de importantă. Încercați tendințele Honey Vibes pentru ca membrii familiei dumneavoastră să roiască cu drag spre cuibul comun, ca și albinuțele. Cum? Cu ajutorul pieselor de mobilier robuste, covoarelor în tonurile naturii și a petelor de culoare roșii și galbene. Nu uitați nici de accesorii: pernele cu model de fagure, corpurile de iluminat moderne, oglinzile și lumânările completează perfect decorul camerei dumneavoastră.

teaser_honey_wohnzimmer

hotspot-4671085
teaser_honey_esszimmer
Sugar, oh, honey honey

Honey Vibes în sufragerie

Galbenul este incontestabil culoarea toamnei, a lanurilor roditoare, a fructelor coapte, și de aceea nu poate lipsi nici din sufrageriile noastre. Asortat cu tonuri calde de lemn și accente albe, asigură o încăpere armonioasă, perfectă pentru cine romantice în doi, sau pentru festine cu întreaga familie. Pe lângă mese, scaune și băncuțe, vă punem la dispoziție și accesorii practice pentru bucătărie: de la tocătoare și până la șorțuri de gâtit și prosoape de bucătărie, vă ajutăm să aduceți veselia în locul unde luați masa. Totul în tonurile tematicii Honey Vibes!

Alle Produkte auf einen Blick