Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere
Christmas-Story-header_roo

O poveste reuşită nu are neapărat nevoie de cuvinte, se poate povesti şi cu ajutorul decoraţiunilor potrivite! Aduceţi atmosfera magică de Crăciun în locuinţa dumneavoastră cu ajutorul culorilor clasice de Crăciun. Aşa cum nu există două persoane identice, aşa nici decoraţiunile nu pot fi mereu identice. Culorile festive ajută la instalarea atmosferei de Crăciun în încăperile dumneavoastră. Bordo, verde închis, sau de ce nu, o combinaţie între aceste două, alegeţi-le cu încredere pentru pernele decorative, păturile sau globurile acestui an. Adăugaţi o blăniţă pufoasă sau un accent auriu pentru un plus de lux. Rezultatul va vorbi de la sine!

Sporiţi confortul locuinţei dumneavoastră în timpul sărbătorilor de iarnă – şi nu numai – cu ajutorul păturilor pufoase şi a perinilor cu huse din blănuri artificiale. Jucaţi-vă cu armonia dintre bordo şi verde închis pentru a decora mesele festive pregătite cu mult drag pentru musafirii dragi. Punctaţi un plus de eleganţă cu ajutorul sfeşnicelor sau a aranjamentelor pentru lumânări clasice. Găsiţi toate cel necesare în magazinul nostru: vă aşteptăm cu drag!  

hotspot-4479103
POVESTE DE CRĂCIUN

Living prietenos

Livingul este camera cea mai folosită în majoritatea locuințelor, astfel încât este de la sine înțeles că majoritatea decorațiunilor de Crăciun se vor regăsi tocmai în această încăpere. Perne decorative, sfeșnice, pături, decorațiuni pentru perete, toate ajută la inducerea unei atmosfere de sărbătoare. Asortează culorile sezonului și decorează-ți livingul conform ultimelor tendințe cu ajutorul articolelor noastre special selectate!

2grid-meghitt-nappali_roo

2grid-harmonikus-haloszoba_roo
POVESTE DE CRĂCIUN – ŞI ÎN DORMITOR

Dormitor armonios

Dacă tot e vorba de decoraţiuni de Crăciun, de ce să neglijăm dormitorul? În centrul acestuia se află, bineînţeles, patul. Orice fel de pat poate fi pregătit şi gătit de sărbătoare! Nu aveţi nevoie decât de câteva perne pufoase, o lenjerie festivă, o blană artificială mătăsoasă şi păturica din pluş preferată. Alegeţi-vă articolele preferate din tema noastră A Christmas Story şi îndrăzniţi să creaţi decoruri de poveste pentru încăperea dumneavoastră preferată! O vază cu crenguţe decorative plasată strategic pe noptieră, de exemplu, poate chiar decorată cu câteva globuri, aduce foarte simplu, dar eficace, atmosfera festivă în dormitor. Iar lumânările parfumate ar trebui deja să fie un element de decor de nelipsit din decoraţiunile de Crăciun.

hotspot-4520607

POVESTE DE CRĂCIUN – ŞI ÎN SUFRAGERIE

Sufragerie de poveste

Un aranjament deosebit pe masa festivă este important deoarece aceasta este ocazia pentru ca familia să se adune cu mic, cu mare. Cu ajutorul temei A Christmas Story puteţi alege uşor acele articole care vor aduce vraja Crăciunului în sufrageria dumneavoastră. Paleta de culori pentru această temă cuprinde culorile roz şi bordo, care se armonizează perfect cu accesoriile în culori aurii. Alegeţi dintre accesoriile pentru masă, lumânările, serviciile de masă sau tacâmurile special alese, pentru a aduce armonia şi pe masa dumneavoastră de Crăciun! Lăsaţi accesoriile să spună povestea unui Crăciun aşteptat cu drag de toată familia...

 

hotspot-4478910
sbb-christmas-story-2_roo
sbb-christmas-story-1_roo