Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere

Berry-Dreams

Nuanțele îndrăznețe de roșu conferă încăperilor șarm și aduc ceva nou în amenajarea locuinței dumneavoastră. Tonuri de roșu armonios inspirate din culoarea fructelor de pădure, de la roz prăfuit la lila și chiar până la violetul cel mai închis - toate merg perfect împreună și creează o atmosferă plăcută.  

 

Fiți deci fără frică în fața culorilor puternice - o cameră decorată în astfel de culori nu poate decât să aducă bucurie!

hotspot-4668050
O încăpere de vis

Dormitor

Rolul unui dormitor este să servească drept loc de retragere și să ofere posibilitatea de a ne reîncărca cu energie. În medie, petrecem un sfert al vieții noastre în această încăpere. De ce să nu o amenajăm deci, într-un stl care să încurajeze relaxarea și care să ne ajute să ne odhnim?

Subliniați amenjarea elegantă a dormitorului dumneavoastră cu ajutorul accesoriilor în culorile momentului: violet, lila sau roz.

teaser_berry-dreams_schlaf_1
hotspot-4667906
pentru clipe plăcute...

Living

Culorile fructelor de pădure se regăsesc în tendințele momentului pentru decorarea locuinței. Ele creează o stare de liniște - exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă putea relaxa seara după o zi lungă.

 

Convingeți-vă singuri!

hotspot-4668002
pofta vine mâncând...

Sufragerie

Pentru voie bună și veselie în jurul mesei, și totodată pentru o notă extravagantă și elegantă alegeți să amenjați sufrageria în tonuri lila. Cu ajutorul accesoriilor puteți aduce această tendință foarte ușor în locuința dumneavoastră, de exemplu cu un set nou de veselă, o față de masă sau cu draperii noi. Dați frâu liber imaginației!

teaser_berry-dreams_essen
teaser_berry-dreams_essen_2

Toate articolele din această tematică