Înregistrare
Înregistrare
Am deja un cont mömax
Aţi uitat parola?
Nu am încă un cont mömax Înregistrare
Card fidelitate Newsletter Cariere
pp anunț site oficial

Comenzi online

pp catalog online mai


Tendințele mömaxDescoperă magazinul mömax prin tur virtual!


Bucătării P_pCele mai îndrăgite categorii

Blog

imagine blog1

Căminul de vis devine realitate!

Nu a fost niciodată mai simplu sau mai comod să achiziţionezi mobilă nouă! Poţi aduce la viaţă căminul la care ai visat de atâta timp cu ajutorul sortimentaţiei noastre variate. Crează o atmosferă caldă, familiară cu ajutorul lămpilor ambientale. Te ajutăm să alegi accesoriile pentru casa ta astfel încât obiectele de mobilier să fie puse în valoare în mod optim. Personalizează-ţi locuinţa cu ajutorul accesoriilor moderne de la mömax. Te aşteptăm în magazin, unde colegii noştri te vor consilia în mod profesionist!

 

Mobilier fără bătăi de cap

Dă-i casei tale o nouă înfăţişare fără prea mare bătaie de cap: varietatea mare de produse din gama noastră te vor ajuta în acest demers! Mobilierul nostru tapiţat te invită să te bucuri alături de cei dragi de clipe confortabile împreună. Cu elemente funcţionale şi spaţii generoase de depozitare, mobilierul nostru vine în întâmpinarea dorinţelor tale. Nu uităm nici de partea estetică şi te ajutăm să îţi personalizezi căminul conform ultimelor trenduri. Poţi accentua stilul personal cu un covor moale, sau chiar cu un elegant covor persan, transformând livingul sau dormitorul într-un loc mai cald,familiar. Poţi lumina fiecare colţişor al casei, şi poţi crea în fiecare cameră o atmosfera aparte, prin diferitele lămpi pe care ţi le punem la dispoziţie. – mömax îţi urează cumpărături fericite.

Cele mai noi trenduri – găseşte-ţi inspiraţia la noi!

Fă cunoştiinţă cu cele mai noi trenduri şi lasă-te inspirat de gama noastră variată de articole de mobilier şi decoraţiuni! Alege din stilurile diferite: de la tineresc, şi până la rustic sau romantic, cu forme jucăuşe sau suprafeţe antichizate, la noi găseşti tot ce ai nevoie pentru a da un suflu nou locuinţei tale. Poţi chiar combina stilurile diferite pentru a crea o atmosferă unică!

 

Servicii de încredere

Poţi returna articolele cumpărate la noi în termen de 90 zile (conform termenilor si condițiilor din politica de retur). Cât despre modalităţiile de plată, în magazinul nostru se vor accepta următoarele: card bancar, numerar sau card de credit. Furnizăm şi serviciul de livrare al mobilierului comandat, iar dacă ai nevoie, îl şi montăm. Printre serviciile oferite de noi se mai numără şi posibilitatea de a închiria o furgonetă pentru transportul mobilierului. Vrei o bucătărie nouă? Te ajutăm cu proiectarea ei 3D. Cardul de fidelitate îţi aduce în fiecare lună articole la preţuri speciale, iar pe site-ul nostru vei găsi mereu oferte atractive, informaţii şi tendinţe actuale, şi produse noi.